Stress i slutet av året

Året börjar lida mot sitt slut och för många är det bråda dagar. Årets sista månader kan ofta innebära stora mängder arbete som ska utföras innan det blir dags för jul- och nyårsledighet – stress i stor mängd med andra ord. Stress och sådant är inte precis vad Symfoni handlar om, utan snarare allt det som gör att vi kan koppla av och ha roligt – någonting som vi däremot skriver långt mer om. Det ska vi göra den här gången också, men från ett litet annorlunda perspektiv. Perspektivet från den andra sidan, från de som gör det möjligt för oss att ha roligt.

Med familj eller med många?
På nyårsafton finns det de som vill fira i stillhet tillsammans med familjen – och de som vill ha roligt tillsammans med en massa andra människor. Och för att man ska kunna fira så ”bra” som möjligt i gemenskap med andra på nyårsafton så hjälper det om någon eller några anordnat en större fest eller evenemang, någonting som är lättare sagt än gjort. Att planera ett större event inför nyår kan vara så stressande att, tja, man behöver gå på någon fest eller event själv för att bli kvitt alla stresskänslor!

Några av oss på Symfoni håller just nu på att arrangera ett större evenemang inför nyårsafton, och även om det är ett tag kvar så är det ändå redan väldigt mycket att hålla reda på – gästlistor, biljetter och allsköns bråte! Vi insåg snabbt att det håll på att bli ohållbart med Excelark och andra improviserade lösningar för att hålla reda på allting, och att någonting behövde göras. Då provade vi på Magnet Event, en eventhanterare, och den löste de mesta av våra problem och underlättar organiserandet något enormt. Så nu kanske vi slipper bli ännu galnare av stress så här mot slutet av året, när vi håller på att planera något för att hjälpa andra stressa ner.

Snart är det 2017
Snart är det 2017