Julevent på gång

Nyårsevenemanget som vi håller på att arrangera flyter på riktigt bra, med tanke på att vi knappt vet vad vi gör. Det känns som det faktiskt kan bli riktigt bra även om det säkert kommer att bli panikstämning när det börjar dra ihop sig. Så är det ju med det mesta här i livet. Även om det hela är stimulerande och spännande så är det knappast någonting som vi kommer att vilja göra om igen nästa år. För mycket jobb, helt enkelt, och värre blir det ju av att vi lär oss medan vi håller på. En livserfarenhet som vi nog kommer att bli glada över att vi har men som vi nog helst slipper till nästa år.

Eventproffs nästa nyår
Till nästa år kommer vi i stället att anlita en eventbyrå för att anordna eventuella jul- och nyårsevenemang. Faktum är att vi inför vårt nyårsevenemang var i kontakt med en eventbyrå (Perfect Event) för att se om vi kunde anlita dem till hela eller delar av evenemanget, men så blevv det inte. Dock, vi HAR anlitat anlitat dem för en julfest på M/S Riddarholmen, en gammal klassisk charmig ångbåt, och det är ett av skälen till att vi insett att vi är riktiga amatörer när det gäller att anordna evenemang och event. De var, ska vi säga, lite bättre på det än vi, inte minst för att de har så många kontakter, något vi insåg var ett av de största problemen när började arrangera vårt nyårsevent.

Julfest på en ångbåt i Stockholm en vinterkväll känns också som det kommer bli det perfekta sättet för oss att slappna av inför nyårseventet. Det är skönt att inte behöva ta hand om arrangemanget, utan låta andra passa upp på en, utan att man behöver oroa sig för att någonting ska gå fel…