Julen har kommit och gått

Det laddades inför jul med förberedelser och pynt. Maten ska lagas, glöggen värmas, paketen slås in och allt därtill. Det innebär ett himla ståhej för något som är över ganska snabbt. I år infall julafton på en lördag. Det blev minimalt med ledighet för de allra flesta och bitande kyla dagarna som man fick gå till jobbet. Den bitande kylan hade en effekt på de flesta och skapade förutom dyra uppvärmningskostnader även torr hy och spruckna läppar.

Med julen kom julklappar, mat och kyla. Det är nog många som känner sig gråa och tråkiga i både hår och hud. Under julen var det ett flertal som fick sina julklappar från finamig.se, det är förståeligt med tanke på att de hade flera kanonerbjudanden inför julen med gåva på köpet, ni kanske såg reklamfilmen? Det är inne att använda produkter som är naturliga, ekologiska och närproducerade och det har de verkligen flera i sina sortiment, som både är det ena och det andra och till om det, det tredje.

Viktigt med återfuktning vid kyla

Vi spricker som lerkrukor i en för het ugn, fast anledningen är den motsatta. Vi omringas av en kall luft ner mot 20 minus och det är såklart att vi påverkas. Inte nog med att det är kallt, det är dessutom torr luft som träffar den känsliga huden. Något som kräver bra salva som vi nämner ovan, men också att vi tar hand om oss i form av kläder och skydd. Men snart är det dags för fest och då vill man inte tänka en enda tanke till på spruckna läppar.

Nu är det bara festen kvar

Med fräsch hy och vackra läppar så är det ny bara festen kvar. Nyår nalkas och det är dags för själva festen. Med några enstaka dagar inför nyår så är det nya middagar, nytt pynt och annan dryck som ska värmas. Julen är ett minne blott och det är ingen sorgetid här inte. I år är det dessutom fest på riktigt och det har planerats med hjälp av en riktig byrå.