En mäktig tur till fjällen

Det är inte många som verkar vara medvetna om vilken fantastisk natur vi i Sverige har. Det är lätt, även för mig, att bli inrutad i det stadsnära livet där man är van vid att minsta lilla sak finns att hitta, och samtidigt som staden erbjuder ett levande liv, fullt av människor, som ibland kanske blir lite väl mycket för även den mest erfarna stadsmänniskan. Det är då längtan börjar sätta in, det är då man börjar fundera på om det är värt att spendera alla sin tid i en betongdjungel och missa det som är Sverige och den svenska naturen.

Det ligger närmare än man tror

När man pratar om fjällen och allt vad det innebär så brukar man tillskriva det området som väldigt långt borta, och samtidigt något som vi inte har speciellt mycket av i vårt land. Men om man tar och tittar på det som faktiskt finns ganska nära, till exempel Dalarna, så är Älvdalen och camping i Älvdalen verkligen något man inte bör missa. Älvdalen ligger inte speciellt långt ifrån navet av Dalarna, och dit är det inte heller speciellt mycket som krävs för att man ska ta sig snabbt och säkert. Så om du känner att fjällen och den svenska naturen kallar så är det hög tid att gå in på www.alvdalenscamping.se och upptäcka hur fantastisk den svenska naturen faktiskt är!

Jag själv försöker göra så gott jag kan när det kommer till naturupplevelser och liknande aktiviteter. Jag provar på det mesta, och har sett många olika typer av natur i Sverige, men på något sätt så är det ändå alltid fjällen som drar mig tillbaka, och av den anledningen så är det också platsen som jag oftast besöker när jag fritt får välja var jag spenderar mina semestrar. Ta mitt ord för det – ni kommer inte att ångra er när ni åker till fjällen, oavsett när på året det sker.